leplae automotive - opel oostende.

U heeft wellicht opgemerkt dat er in Oostende op de Torhoutsesteenweg 654 een nieuwe Opel distributeur, Leplae Automotive, is opgestart. We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Leplae Automotive sinds 2 januari 2012 een volwaardig lid is van het Opel netwerk, zowel voor verkoop als naverkoop. Bij ons kan u niet alleen terecht voor aankoop van een nieuwe Opel, maar tevens voor alle onderhouds- en garantie werkzaamheden van alle Opel modellen. Iedereen is welkom want we voorzien bovendien ook in het onderhoud en herstelling van alle andere merken. Aarzel niet om ons telefonisch of per mail te contacteren voor een afspraak.

Leplae Automotive is opgericht door zaakvoerder Stephaan Leplae. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met Opel dankzij de vestiging te Wervik en het team beschikt over een uitgebreide technische expertise van alle Opel voertuigen, samen met een uitgebreide voorraad originele onderdelen kunnen we  een snelle service en goede herstelling altijd garanderen. Als erkend hersteller beschikt  Leplae Automotive immers over alle technische kennis, diagnose apparaten en onderdelen om alle werkzaamheden efficiënt , snel en kwalitatief uit te voeren.
Maar er is meer. Bovendien kan u bij Leplae Automotive bij aankoop van een nieuw voertuig genieten van een speciale Stockbonus korting op alle voorradige modellen. Leplae Automotive heeft een zeer ruime stock nieuwe voertuigen, deze wagens uit voorraad zijn direct leverbaar voor u ! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of om langs te komen in de showroom om de nieuwe modellen te ontdekken. Het verkoopsteam zal u van harte verwelkomen en alle toelichtingen en advies verschaffen. Tot binnenkort hopelijk in dit nieuwe bedrijf !" 
 
Plan: klik hier

OpelTeaser

​Onze vestiging(en)

Meer info