Acquire

leplae automotive - opel oostende.

Sinds 2 januari 2012 heeft Garage Leplae er een tweede vestiging bij. Namelijk Leplae Automotive te Oostende. Op de Torhoutsesteenweg 654 werd een toen nog Citroen garage overgenomen. Deze tweede vestiging bewijst dat de garage innovatief en vooruitstrevend is op alle vlakken.


Deze iets oudere vestiging werd al snel te klein en daarom moest er wel uitgebreid worden. Begin 2014 werd gestart met de bouw van een nieuwe werkplaats, dit ook om een zo modern mogelijke service aan de klant te bieden.

Midden 2014 werd de showroom onder handen genomen.


Wat u als klant zeker moeten weten is dat wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring met Opel dankzij de vestiging te Wervik. Ons team beschikt over een uitgebreide technische expertise van alle Opel voertuigen, samen met een uitgebreide voorraad originele onderdelen kunnen we  een snelle service en goede herstelling altijd garanderen. Als erkend hersteller beschikt Leplae Automotive immers over alle technische kennis, diagnose apparaten en onderdelen om alle werkzaamheden efficiënt , snel en kwalitatief uit te voeren.

U kunt voortaan dus in twee vestigingen terecht voor onderhoud, service en carrosserie, én voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands Opels.

 
Plan: klik hier